Hier vindt u onze diensten van Simons Web. Wij bieden een full-service pakket voor online succes! Door onze unieke designs en deskundigheid op andere online diensten bent u op het juiste adres.

Één van onze diensten afnemen bij Simons Web?
Neem contact op
Hier vindt u een selectie van bedrijven die kozen voor het full-service pakket van Simons Web! Door onze unieke designs en deskundigheid zijn zij nu goed vindbaar én genereren ze online klanten. Neem een kijkje en laat je inspireren.

Een website laten maken door Simons Web?
Neem contact op
SSL certificaat
VEILIGE VERBINDING VOOR UW WEBSITE

SSL certificaat

Een veilige verbinding voor alle bezoekers?
Daar zorgen wij voor!
Een SSL certificaat is niet alleen verplicht, maar zorgt er ook voor dat u en uw klanten veilig gegevens kunnen uitwisselen op uw website. De gegevens worden gecodeerd zodat deze alleen voor u en uw klanten zichtbaar zijn. Wel zo veilig!

U herkent een website met een SSL certificaat door het “slotje” in uw browser en als de website met “https” begint in plaats van “http”.
Prijzen en pakketten
Hier vindt u de prijzen van onze SSL certificaten
Prijzen zijn excl. btw per jaar
Welk SSL certificaat het beste bij uw website past, is afhankelijk van het aantal (sub)domeinen waarop u het certificaat wilt installeren. Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met Simons Web.

Vragen?
SSL certificaat
Heeft u vragen over SSL certificaten?

Vul het formulier in en wij, van Simons Web nemen zo snel mogelijk contact met u op. U kunt ons ook direct bereiken via ons telefoonnummer.

Wij beantwoorden uw vragen wel!

Waar kan Simons Web u mee helpen?
Bekijk onze andere diensten
Laat uw website op een proffesionele manier maken
Website diensten
Webhosting
Wij leveren uw website af op onze Cloudways server. Zo krijgt u de beste snelheid en kwaliteit.
Meer info
Domeinnaam
Domeinnaam voor uw onderneming? Dat regelen wij!
Meer info
SSL certificaat
Een veilige verbinding voor alle bezoekers van uw website.
Meer info
Office 365
Zakelijk e-mailen met uw eigen domeinnaam via Microsoft cloud.
Meer info
Onze klanten aan het woord
Jacob Steenstra
Jacob Steenstra
18/10/2022
Fijne samenwerking gehad met Simon. Goede communicatie en komt zijn afspraken na. Zeker een aanrader dus!
Haerlemsche Vlaamse
Haerlemsche Vlaamse
23/03/2022
De Haerlemsche Vlaamse is zeer tevreden over de unieke webshop die Simons Web en zijn team gemaakt heeft voor ons. De webshop is op maat gemaakt zodat onze klanten alvast online kunnen bestellen of hun bestelling direct af kunnen halen bij ons in de snackbar! Prettig contact en top service!
Jeroen Rieu
Jeroen Rieu
21/03/2022
Ontzettend blij met het eindresultaat van onze website. Simons Web is een professioneel bedrijf wat uitstekende kwaliteit aflevert, afspraken nakomt en snel werkt. Onze website stond binnen een week online. Verder kunnen we altijd terecht als we hulp nodig hebben of bij veranderingen en/of aanpassingen van onze website. De communicatie verloopt altijd vlot en prettig. Kortom: wij bevelen Simons Web bij iedereen aan!
KIMO Collection
KIMO Collection
21/03/2022
Simons Web heeft een complete website voor ons ontworpen en we zijn erg blij met het eindresultaat! Wij zijn erg tevreden over de samenwerking en krijgen veel complimenten van mensen die de website er mooi uit vinden zien. Ook zullen we bij een volgend project onze website laten maken door Simons Web en hun diensten aanbevelen bij vrienden/kennissen/collega's!
© Copyright 2023
|
|
Gemaakt door