Hier vindt u onze diensten van Simons Web. Wij bieden een full-service pakket voor online succes! Door onze unieke designs en deskundigheid op andere online diensten bent u op het juiste adres.

Één van onze diensten afnemen bij Simons Web?
Neem contact op
Hier vindt u een selectie van bedrijven die kozen voor het full-service pakket van Simons Web! Door onze unieke designs en deskundigheid zijn zij nu goed vindbaar én genereren ze online klanten. Neem een kijkje en laat je inspireren.

Een website laten maken door Simons Web?
Neem contact op
De Haerlemsche Vlaamse
Website laten maken | Bestelsysteem
Dit wil ik ook!
Bekijk onze andere projecten
Dit project in het kort
Een authentieke design
Google optimalisatie
Domeinnaambeheer
SSL Beveiliging
Een snelle website met Cloudways webhosting
Website onderhoud pakket
Website
Google optimalisatie
Onderhoud
Het verhaal van De Haerlemsche Vlaamse
In hartje Haarlem in een pandje uit 1653 worden al 25 jaar lang elke dag weer heerlijke verse Vlaamse frieten geschild, gesneden en gebakken. Aanraders zijn het inmiddels wereldberoemde patatje stoofvlees, de eigengemaakte sambal-mayo saus, de huisgemaakte speciaalsaus en de enige echte Holtkamp Kalfscroquet. Klinkt dat niet om van te watertanden? 

‘‘Wereldberoemd’’ is niet overdreven met jaarlijks terugkerende frietliefhebbers uit Australië! Ook de drie -aanstaande- gescheiden mannen in de tv-serie Divorce konden de verleiding niet weerstaan onder de geelwit gestreepte luifel een patatje te bestellen…
Bekijk De Haerlemsche Vlaamse
Terug naar portfolio overzicht
© Copyright 2024
|
|
Gemaakt door