Een compleet website-, SEO- of Office 365 pakket? U bent hier op het juiste adres. Klik op de categorie voor meer informatie. Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder!
Computerhulp op locatie. Bekijk onze diensten waarmee wij u van dienst kunnen zijn. Heeft u een vraag? Wij helpen u graag verder!
Overzicht tarieven
Bekijk onze recente projecten. Uw eigen website (vernieuwen)? Vraag uw offerte aan!

Website

Wij maken professionele websites waarin uw wensen centraal staan. Samen bekijken we de mogelijkheden en creëren de basis voor het unieke visitekaartje voor uw onderneming. 

Webdesign

Een nieuw design voor uw website laten creëren of heeft u zelf ideeën over hoe uw nieuwe of bestaande website eruit moet komen te zien? Bij Simons Web bent u aan het juiste adres.
Webdesign

Wordpress

Wij bouwen uw website met WordPress. Dit biedt vele mogelijkheden, omdat dit systeem wereldwijd wordt gebruikt. Met WordPress kunt u zelf wijzigingen aanbrengen of de website uitbreiden met plugins. Uiteraard kunt u wijzigingen ook door Simons Web laten uitvoeren.
WordPress

Webshop

Online u diensten of producten verkopen in een webshop omgeving? Wij bouwen een moderne webshop met de laatste vernieuwingen die op de markt beschikbaar zijn. Klanten kunnen via iDEAL, PayPal, bankoverschrijving of credit card betalen. Producten en afbeeldingen kunt u zelf gemakkelijk toevoegen. 
Webshop

Logo ontwerp

Wilt u voor uw onderneming een nieuw logo? Wij ontwerpen een passend logo voor uw nieuwe website of webshop! Laat u verrassen of breng uw ideeën en we maken voor u een passend ontwerp.
Logo ontwerp
Webdesign
Wordpress
Webshop
Logo ontwerp

Recente projecten

De oplevering van uw nieuwe website of webshop neemt normaal gesproken 4 weken in beslag (dit kan uiteraard korter zijn, maar ook langer). Dit heeft vooral te maken met verkrijgen van de gewenste materialen voor de nieuwe website. 

Wij hanteren 2 correctierondes om uw website geheel naar wens van te maken en functioneel te krijgen. Na deze 2 rondes gaat de website live en kunnen klanten uw website bezoeken. U krijgt van Simons Web desgewenst een uitleg om zelf de website te beheren en teksten/foto’s te kunnen uploaden.

Oplevering website

-

Onderhoud

Een website heeft onderhoud nodig. Nieuwe beveiligingsupdates zijn cruciaal en ook uw gebruikte plugins hebben voor een goede werking updates nodig. Bij een aankoop van een website/webshop leggen wij uit hoe dit in zijn werking gaat, zodat u dit zelf kunt bijhouden.

Uiteraard kunnen wij dit tegen vergoeding ook voor u realiseren. Voor andere aanpassingen zullen wij samen een uurtarief afspreken om dit naar wens voor u aan te passen. Alle aanpassingen zullen binnen 48 uur door ons worden verwerkt waarna u via de e-mail op de hoogte wordt gehouden. Simons Web ontzorgd u, zo houdt u tijd over voor uw onderneming!
Copyright © 2021 All Rights Reserved Websites & ICTSimons Web